info@technowand.nl     088-74 47 750

 


Technowand / Scheidingswand kantoor glas

technowand

Scheidingswand op kantoor
gemaakt van glas

Eigen productie
Kantoorwanden op maat
Diverse wandsystemen
Bent u op zoek naar een scheidingswand voor uw kantoor die gemaakt is van glas? Wij bieden bij TechnoWand in Varsseveld, vlak bij Doetinchem twee soorten wanden aan. Namelijk glazen systeemwanden, maar ook volglaswanden. Het is ook mogelijk om een scheidingswand te maken met een deur erin verwerkt. TechnoWand kijkt graag met u mee om de juiste scheidingswand met glas voor uw kantoor samen te stellen en te maken met een deur.

MEER INFORMATIE?

  NEEM CONTACT OP!


Een geschikte scheidingswand op uw kantoor gemaakt van glas

Wij hebben twee soorten wanden aan, namelijk volglaswanden en glazen systeemwanden. Als u een scheidingswand van glas aanschaft voor uw kantoor biedt TechnoWand verschillende opties aan. Wij kunnen een glazen systeemwand snel, eenvoudig en flexibel plaatsen. Dit komt omdat wij al onze scheidingswanden in onze eigen fabriek produceren. Bij dit model is het mogelijk om luxaflex te plaatsen in het glas voor extra privacy. Een volglaswand biedt daarentegen een lichte werkplek met allure en heeft een open uitstraling. Daarnaast is de glasdikte van een volglaswand dikker. Alle varianten van een scheidingswand kunnen wij maken met een deur. Ook is het mogelijk om de glaspanelen te beplakken met een semi-transparante folie, gecombineerd met uw logo of anderszins een figuratie. Hiermee garandeert u de privacy van uw werkplek. Bekijk ook onze houten scheidingswanden voor kantoor.

Vraag een offerte aan via onze website

Wij maken graag voor u een scherpe, vrijblijvende offerte voor een scheidingswand geschikt voor uw kantoor gemaakt van glas. Daarnaast is het ook mogelijk om een scheidingswand met deur te maken voor u kantoor. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken via 088-74 47 750 of stuur een e-mail naar info@technowand.nl.

Vragen?

    Bestand uploaden (max 10mb)

    © 2024 - Technowand - privacy verklaring - ontwerp & realisatie burowild.nl