info@technowand.nl     088-74 47 750

 


Technowand / Houten scheidingswand kantoor

technowand

Een houten scheidingswand voor uw kantoor

Eigen productie
Kantoorwanden op maat
Diverse wandsystemen
Wilt u een houten scheidingswand laten installeren op uw kantoor? Bij TechnoWand helpen wij u graag met het ontwikkelen, produceren en plaatsen van een systeemwand dat voldoet aan al uw eisen. U bent niet in afwachting van import. Wij verzorgen de productie in eigen huis. Zo kunnen wij uw bestelde scheidingswand snel leveren.

MEER INFORMATIE?

  NEEM CONTACT OP!


Bestel een houten scheidingswand voor uw kantoor

Laat uw dichte systeemwanden plaatsen door TechnoWand. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten systeemwanden, waaronder ook glazen systeemwanden. Het fijne aan een dichte systeemwand is dat deze ideaal is voor de inrichting van uw kantoor, maar ook een niet dragende tussenwand is. Zo is de wand makkelijk te monteren en herplaatsen. Het is mogelijk om voor een houten scheidingswand te gaan voor u kantoor. Zo kiest u voor spaanplaten van 12mm, maar is het ook mogelijk om te gaan voor panelen van houtfineer. Zo straalt uw kantoor klasse uit met een scheidingswand van TechnoWand. Wij produceren ook demontabele wanden voor uw kantoor.

Stuur ons een e-mail

Wilt u meer informatie over een houten scheidingswand geschikt voor uw kantoor? Neem dan contact met ons op. Stuur dan een e-mail naar info@technowand.nl. Wij zijn eventueel ook telefonisch te bereiken via 088-74 47 750. Wij zijn hét wandsystemen bedrijf in Varsseveld, vlak bij Doetinchem.

Vragen?

    Bestand uploaden (max 10mb)

    © 2024 - Technowand - privacy verklaring - ontwerp & realisatie burowild.nl