info@technowand.nl     088-74 47 750

 


Technowand / Luxaflex in glas

technowand

Luxaflex verwerken in het glas

Eigen productie
Kantoorwanden op maat
Diverse wandsystemen
Laat luxaflex verwerken in uw systeemwand van glas. Heeft u graag wat meer privacy op uw kantoor? TechnoWand in Varsseveld, vlak bij Doetinchem biedt de mogelijkheid om luxaflex te verwerken in uw glazen scheidingswand of systeemwand. Of u de luxaflex nu open of dicht heeft: de systeemwand straalt hoe dan ook klasse uit!

MEER INFORMATIE?

  NEEM CONTACT OP!


Wilt u luxaflex laten verwerken in uw wand van glas?

Bij TechnoWand is het mogelijk om luxaflex te verwerken in het glas van uw systeemwand. Tussen de spouw van de glazen wanden kunnen deze worden ingebouwd. Denk hierbij aan verticale lamellen of jaloezieën. Bedien de lamellen met zowel een draaiknop of een draaistang. Als u de luxaflex open heeft, zorgt dit voor een vrij doorzicht. Heeft u hem liever gesloten? Dan zorgt het voor rust en privacy. Het is ook mogelijk om folie op uw wanden te laten monteren. Dit kan aan de binnen- of buitenzijde van de glaswanden. Doe dit bijvoorbeeld met transparante folie, gecombineerd met uw logo. Wist u dat wij alle systeemwanden in eigen productie nemen?

Bel ons voor meer informatie

Wilt u meer weten over het verwerken van luxaflex in uw wandsysteem van glas? Of zoekt u een ander product zoals onze demontabele wanden voor kantoor en houten scheidingswanden voor kantoor? Neem dan contact met ons op. Dit doet u telefonisch via 088-74 47 750 of stuur een e-mail naar info@technowand.nl. Ook is het mogelijk om meteen een offerte aan te vragen.

Vragen?

    Bestand uploaden (max 10mb)

    © 2024 - Technowand - privacy verklaring - ontwerp & realisatie burowild.nl