Over Technowand

Al 30 jaar gespecialiseerd in maatwerk systeemwanden, glaswanden, deuren en interieur projecten. Met eigen productie en snelle levering zijn wij uw betrouwbare partner voor elk bouwproject.

Contact

Technowand, meer dan wanden

Bij TechnoWand bieden we meer dan alleen wanden. We bieden complete oplossingen voor uw bouw- en inrichtingsprojecten. Met ons uitgebreide assortiment aan producten en diensten, onze snelle levering en onze focus op maatwerk, streven we ernaar om uw partner te zijn in het realiseren van uw visie. Of het nu gaat om kantoren, fabrieken of instellingen, TechnoWand staat voor u klaar om uw project tot een succes te maken.

Vakmanschap en innovatie

Bij TechnoWand combineren we traditioneel vakmanschap met cutting-edge innovatie. Met ruim 30 jaar ervaring leveren we hoogwaardige systeemwanden voor diverse toepassingen. Onze focus op kwaliteit en innovatie stelt ons in staat om steeds weer grenzen te verleggen en oplossingen te bieden die voldoen aan de meest veeleisende projectvereisten.

Het proces van Technowand

Ontdek ons vierstappenproces voor maatwerk kantoorwanden: van aanvraag en offerte tot inmeten, productie en installatie door onze experts.

1

Aanvraag en offerte

Plaats een aanvraag en ontvang vrijblijvend een gedetailleerde offerte.

2

Inmeten en tekenwerk

We meten de ruimte in op locatie, bespreken samen de laatste details en maken het tekenwerk.

3

Werkvoorbereiding en productie

Na uw akkoord op het tekenwerk, gaan we aan de slag met de werkvoorbereiding en productie van uw wanden.

4

Levering en optioneel montage

We leveren uw op maat gemaakte systeemwand en, indien gewenst, kunnen we ook de montage verzorgen.

Kantoorwanden op maat

TechnoWand is dé specialist als het gaat om maatwerk kantoorwanden. Of het nu gaat om dichte systeemwanden, glazen scheidingswanden, of volledig op maat gemaakte oplossingen, wij staan garant voor hoogwaardige producten die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Onze expertise en flexibiliteit stellen ons in staat om zelfs de meest complexe projecten tot een succes te maken.

Oprichting

In 1981 is TechnoWand opgericht in het Gelderse Aalten. Aanvankelijk puur projectmatige leveringen inclusief montage door eigen monteurs. Na een doorstart in 1993 heeft de onderneming zich in de jaren daarna verder doorontwikkeld in het produceren en leveren van innovatieve binnenafbouw-oplossingen. De optie leveren van losse wandmaterialen en onderdelen waarbij de klant of eindgebruiker zelf monteert begon vanaf dat moment ook goed van de grond te komen.

Uitbreiding en integratie

Vanaf het jaar 2000 werd een uitgebreide interieur- en houtbewerking toegevoegd als aanvulling op het bestaande concept om naast de standaard afbouw ook meubel(maat)werk aan te kunnen bieden.

Onder begeleiding van TechnoWand werd collegabedrijf Interwand Eibergen na een faillissement in 2016 doorgestart. Inmiddels beschikten we toen over drie productielocaties. Dit zorgde voor de nodige uitdagingen en al snel kwam de wens om al de specialismes samen te voegen op één locatie. Sinds 2020 kunnen we, de ambitie om alles vanuit één productielocatie te kunnen leveren, waarmaken vanuit ons nieuwe pand in Varsseveld. Interwand is met diverse wandsystemen en specialismen sinds 2023 volledig geïntegreerd in TechnoWand. Klantgericht denken, doen en ondernemen staan aan de basis van onze cultuur waarbij wij dienstbaar handelen voor een ander alsof het voor onszelf is. Al meer dan 40 jaar actief in de afbouw, dat merk je en maakt het verschil!