info@technowand.nl     088-74 47 750

 


Technowand / Omega profiel wanden

technowand

Omega profiel gebruiken in de wanden

Eigen productie
Kantoorwanden op maat
Diverse wandsystemen
Wist u dat wij het omega profiel gebruiken in onze wanden? Dit profiel wordt gebruikt voor de afwerking van onze systeemwanden. Het omega profiel wordt tussen de gipsplaten bevestigd. Bij TechnoWand in Varsseveld, dicht bij Doetinchem helpen wij u graag met het produceren van de geschikte systeemwand voor uw kantoor.

MEER INFORMATIE?

  NEEM CONTACT OP!


Wij gebruiken het omega profiel in onze wanden

De gipsplaten worden verticaal aan uw wanden bevestigd doormiddel van een omega profiel. Dit profiel gebruiken wij in twee varianten. Wij gebruiken aluminium of stalen klemprofielen. Daarnaast zijn deze voorzien van een PVC-inlegbies of een vlakke aluminium kliklijst. U kiest zelf de panelen uit voor uw systeemwand. Wij beschikken over de volgende soorten:

  • Wandvinyl
  • Linnen
  • Gemelamineerd spaanplaat of staalplaat, deze is gemoffeld in RAL-kleur.

Wij maken voor elk kantoor, fabriek of instellingen de gepaste binnenwand. Wist u dat wij al onze systeemwanden in eigen productie nemen? Bekijk de producten die wij ontwikkelen, produceren en plaatsen, waaronder vaste wanden.  

Neem telefonisch contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het gebruik van het omega profiel in onze wanden? Neem dan snel contact met ons op. Dit kan per e-mail, maar ook telefonisch. Stuur uw vraag naar het e-mailadres info@technowand.nl of bel naar 088-74 47 750. Wij staan u graag te woord, ook bij andere vragen over onze producten en diensten.

Vragen?

    Bestand uploaden (max 10mb)

    © 2024 - Technowand - privacy verklaring - ontwerp & realisatie burowild.nl