info@technowand.nl     088-74 47 750

 


Technowand / Binnenwand maken

technowand

Een binnenwand laten maken

Eigen productie
Kantoorwanden op maat
Diverse wandsystemen
Laat uw binnenwand maken bij TechnoWand in Varsseveld, dicht bij Doetinchem, en kies uit verschillende soorten. Bovendien zit u goed bij ons voor maatwerk. Wij maken alle binnenwanden in onze eigen fabriek. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo kunnen wij u snelle levering van uw binnenwand of andere systeemwanden garanderen. Wij denken graag met u mee om de gepaste binnenwand voor u te maken. Zo zorgen wij er samen voor dat uw werkplek allure en plezier uitstraalt.

MEER INFORMATIE?

  NEEM CONTACT OP!


Laat uw binnenwand maken bij ons en kies uit verschillende soorten

TechnoWand biedt diverse soorten binnenwanden aan die u bij ons kan laten maken. Wij bieden onder andere de volgende opties:

  • Dichte systeemwanden
  • Glazen systeemwanden
  • Volglaswanden
  • Vaste wanden
  • Deuren
  • Vouwgips

Bij elke type bieden wij extra opties aan. Zo is het mogelijk om luxaflex te laten plaatsen in het glas, maar maken wij ook demontabele wanden voor kantoor. Stel zelf uw systeemwand samen. Op onze website staan de mogelijkheden per categorie aangegeven.

Bekijk de mogelijkheden op onze website

Bent u enthousiast geworden? Neem vooral een kijkje op onze website waar al onze uitgevoerde projecten staan. Wij maken de binnenwand die bij uw bedrijf of instelling past. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 088-74 47 750 of stuur een e-mail naar info@technowand.nl. Wij denken graag met uw mee.

Vragen?

    Bestand uploaden (max 10mb)

    © 2024 - Technowand - privacy verklaring - ontwerp & realisatie burowild.nl